Mal for anmeldelse av “The Lone Ranger”

Johnny Depp, og en eller annen dust (Lone Ranger)

Jeg har laget en mal for forhåndsanmeldelser av “The Lone Ranger”, så dere slipper å anstrenge dere.

“The Lone Ranger” er en remake av [SJEKK WIKIPEDIA, LAT SOM OM DU HADDE ET FORHOLD TIL ORIGINALEN]. Og hvem andre enn Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean) kunne tatt på seg denne oppgaven? Med seg på laget har han Johnny Depp og Helena Bonham Carter [SETT INN TIM BURTON-VITS HER]. Historien foregår i [SKRIV NED TING SOM ALLE HAR FÅTT MED SEG FRA TRAILEREN: VILLE VESTEN, KAMPEN OM FREMTIDEN, ANTAGONISTEN ER]. Personlig synes jeg filmen er [EKSTREMT VELLYKKET ELLER EKSTREMT MISLYKKET I FORHOLD TIL DET ILLUSORISK-NOSTALGISKE FORHOLDET DU HAR TIL HISTORIEN, BASERT PÅ WIKIPEDIA]. Terningkast: [3 ELLER 5, KAN IKKE BLI DÅRLIGERE GRUNNET TEKNISK NIVÅ OG JOHNNY DEPP SOM GJØR ET PAR MORSOMME TING, KAN IKKE BLI BEDRE GRUNNET, VEL, DET ER FUCKINGS LONE RANGER].

Traileren kan ses i sin helhet her: http://www.slashfilm.com/preview-the-full-length-the-lone-ranger-trailer-and-the-origin-of-the-masked-hero/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *