Første omtale av min nye TV-serie

Side 3-guttene

Tidligere i år begynte jeg å skrive på Tv-serien “Jul i Løfgrenda”. Vi fant fort ut at vi hadde lyst på mer enn 24 episoder, og resultatet er nå “Vi i Løfgrenda”, med mulig forlengelse til julekalender, avhengig av de gode gamle dollars. Produksjonsselskapet er Slaughterhouse, og stjernene er midtsideguttene Edvin og Ruben Løfgren, som i tillegg til å være noen av de kuleste nyoppdagelsene innen skuespilleryrket, også har den største kapasiteten til å spise bacon jeg noen gang har sett. Klart det blir serie av slikt. Pilotepisoden spilles inn i August/September, og viser gutta konkurrere om tredjeplassen i en lokal kroppsbyggingskonkurranse med kun to deltagere, og en saftig pott på 5.000,- i tredjepremie.

Mer omtale av serien i indre.no

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *